Sportivii Neko Me recompensați pentru premiile câștigate în Polonia – FOTO

 

La începutul lunii octombrie, pe Spodek Arena, în oraşul Katowice din Polonia, s-a desfăşurat Campionatul European de Karate Fudokan.

La această competiţie a fost prezent și Clubul Sportiv NEKO-ME din Tecuci, iar în urma prestațiilor karateka Rareş Doncea a câştigat medalia de aur la categoria juniori. Rareş a obţinut titlul european la proba de kata individual, locul doi la kumite individual şi un loc trei la fuku-go. Împreună cu echipa de kumite seniori, care a reprezentat România la acest campionat, a obţinut locul trei.

 Lotul Clubului a adus la Tecuci, prin sportivii antrenați de sensei Aurelia Doncea şi sensei Angel Doncea, un număr de 17 medalii europene (una de aur, 8 de argint şi 8 de bronz).

Medaliaţi la acest campionat au fost: Mario Rusu, Maria Nacu, Andrei Pintilie, Dragoş Stegaru, Anamaria Stegaru, Ştefan Apostu.

Astăzi, 20 octombrie, la sediul Neko Me din Tecuci, au fost invitați cei șapte sportivi spre a fi răsplătiți pentru efortul depus și premiile obținute.

 Asociația Balinte Ionela le-a oferit diplome de excelență și sume de bani din sponsorizările făcute de SC BOGMIL TERM SRL Tecuci – firmă de termopane administrată de Iulia Drăgan și SC DASIAR GEOMAR SRL din sat Mândrești – firmă de construcții a administratorului Marilena Daniș.

Chiar dacă sumele sunt modice, 300 lei pentru Rareș Doncea și câte 150 pentru ceilalți șase premianți, gestul de a răsplăti performanța rămâne un simbol demn de apreciere.

Fiecare sportiv sau premiant în diverse domenii merită încurajat și susținut de comunitate, ei fiind viitorul care ne reprezintă în țară și în lume.

Felicitări sportivilor și antrenorilor, mulțumiri patronilor care se alătură acestui demers de încurajare!