Autobuze noi destinate transportului public, în Tecuci

 

Primăria Municipiului Tecuci a recepționat, cu circa 30 de zile mai devreme decât era prevăzut inițial, patru autobuze destinate transportului public. Noile mijloace de transport sunt mai puțin poluante, mai confortabile și modernizează transportul public din oraș.

„Îmi doresc ca tecucenii să călătorească în condiții de siguranță și să avem un transport public civilizat, demn de secolul al XXI-lea. Noile autobuze vor fi deservite de Compania de Utilități Publice, iar traseele pe care vor opera acoperă majoritatea zonelor din oraș. Cele patru autobuze sunt parte a  procesului de modernizare al orașului, pe care l-am început. Cu toții cred că ne dorim securitate în trafic, drumuri mai bune, servicii publice de calitate”, a explicat Lucian Costin, primarul Municipiului Tecuci.

Acesta a mai precizat și că, începând cu anul viitor, elevii și pensionarii cu venituri modeste vor beneficia de gratuitate la transportul public urban. Facilitățile acordate celor două categorii se vor regăsi în proiectul de buget pe anul 2022.

 

Biroul de presă al Primăriei Tecuci