Acţiuni caritabile ale jandarmilor tecuceni

 

Miercuri şi joi, jandarmii din Tecuci au fost implicaţi în mai multe acţiuni caritabile. În spiritul Sărbătorilor de iarnă, jandarmii tecuceni au reuşit să aducă zâmbete şi căldură sufletească în familii greu încercate.

Miercuri, 22 decembrie 2021, jandarmii s-au oprit la trei familii din Tecuci, fiecare dintre ele cu o poveste de viață în spate. Astfel, pentru zece copii, eroi au fost jandarmii din Tecuci, care i-au vizitat cu portbagajul plin de dulciuri, alimente, fructe, hăinuțe și jucării.

Joi, jandarmii tecuceni au făcut o vizită la Cosmeşti, unei familii de tineri muncitori care lucrează cu ziua pe unde apucă. În ziua precedentă, cel mai mic membru al familiei a împlinit un an, motiv de bucurie în familie, bucurie umbrită de unele lipsuri. Despre aceste lipsuri au aflat și oamenii în uniformă, astfel încât le-a trecut pragul și nu cu mâna goală.

Acestea sunt doar câteva dintre gesturile care merită toată lauda noastră, speranţa care pătrunde în casele familiilor nevoiaşe pentru a le da puterea de a merge mai departe.

În perioada următoare, peste 100 de jandarmi gălățeni se vor afla în dispozitive de ordine și siguranță publică, atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte, pentru prevenirea faptelor de natură antisocială care ar putea afecta siguranța cetățenilor.

 

You cannot copy content of this page