Regal de colinde în Ajun de Crăciun – FOTO

 

În această seară, pe scena instalată pe esplanada Sălii de spectacole „Ion Petrovici”, colindătorii selectaţi de Casa de cultură Tecuci au susţinut un regal de melodii, aşa ca în Ajun de sărbătoare.

 La fel ca în seara precedentă, copii, părinţi şi bunici au ieşit la o plimbare în parc, apoi la Târgul de iarnă care s-a desfăşurat pe strada Republicii. Au fost înmânate scrisori Moşului şi Crăciuniţelor, s-au delectat cu diverse dulciuri, au dansat ori fredonat laolaltă cu interpreţii şlagăre cunoscute.

Soliştii care au urcat pe scenă în această seară au fost pregătiţi de prof. de canto Claudiu Vişan, sau la Soul Music Art, de prof. Vasopol, iar coregrafia dansatorilor  a aparţinut Nicoletei Cucoaneş.

Pentru a nu pierde spectacolul, s-a înregistrat evenimentul, filmarea fiind făcută de directorul Cristian Călugăru, iar prezentator al interpreţilor a fost Mihail Vasilache.

 Ne-au încântat cu colinde şi cântece specifice de iarnă următorii solişti: Paula Postea, Elena Sălăvăstru, Ştefania Coroiu, Alexandra Zaharia, Roberta Chicoş, Alesia Munteanu, Georgiana Panaitiu, Andra Lazăr, Daria Şărban, Alina Bărgăuan, Elena Tulearcă, Raluca Alexe, Nikolas Ghiorghiu, Elena Lupu, Nectaria Maria Lungeanu – chitară şi voce, Marian Alexandru, Cold Red Day – chitară şi voce, Roxana Dănceanu, Claudiu Vişan. Dansurile populare au fost executate de Grupul Folcloric „Altiţa” Tecuci.

Şi de această dată, cei care au urcat pe scenă au fost răsplătiţi cu dulciuri, iar noi le mulţumim pe această cale pentru prestaţia frumoasă şi le întoarcem urarea: Crăciun fericit tuturor!