Prins cu articole pirotehnice în faţa unui supermarket din Tecuci

 

Joi, 30 decembrie, în jurul orei 12.15, echipajul de jandarmerie aflat în patrulare pe raza municipiului Tecuci a fost sesizat de către un cetățean că în parcarea unui supermarket din localitate se comercializează produse pirotehnice.

La fața locului, jandarmii au identificat persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 27 ani. Acesta atrăgea clienții magazinului și le oferea spre vânzare pocnitori, baterii de petarde cu 10, 16 sau 19 focuri, produsele fiind depozitate în interiorul unui autovehicul.

Obiectele pirotehnice au fost găsite în interiorul mașinii, iar bărbatul a declarat că nu deține documente legale pentru produsele în cauză și că acestea au fost achiziționate de la o persoană necunoscută, din București. 

Bărbatul a fost condus la sediul Jandarmeriei, unde i-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice, iar bunurile au fost confiscate și predate polițiștilor. Cercetările sunt continuate de Poliție, se arată în comunicatul IJJ Galaţi.