Spitalul „Anton Cincu” trece la Consiliul Județean prin Hotărâre de Guvern

 

Pe agenda ședinței de Guvern programată astăzi, 10 februarie 2022, se află și Hotărârea privind aprobarea transferului managementului asistenţei medicale al Spitalului Municipal „Anton Cincu” Tecuci de la Consiliul Local al Municipiului Tecuci la Consiliul Judeţean Galaţi. 

„Se aprobă transferul managementului asistenţei medicale al Spitalului Municipal Anton Cincu Tecuci, unitate sanitară publică cu paturi, cu personalitate juridică, cu sediul în municipiul Tecuci, strada Costache Conachi nr. 35, judeţul Galaţi, aflat în reţeaua sanitară a Consiliului Local al Municipiului Tecuci, de la Consiliul Local al Municipiului Tecuci la Consiliul Judeţean Galaţi. Predarea – preluarea se efectuează pe bază de protocol încheiat între autorităţile administraţiei publice implicate, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri”, se arată în actul normativ. 

Reamintim cititorilor faptul că transferul unității sanitare tecucene, de la Consiliul local Tecuci la Consiliul Județean Galați, a fost aprobat în unanimitate de către consilierii locali în ședința din 27 iulie 2021. 

 

Hotărâre privind aprobarea transferului managementului asistenţei medicale al Spitalului Municipal „Anton Cincu” Tecuci de la Consiliul Local al Municipiului Tecuci la Consiliul Judeţean Galaţi. 

error: Content is protected !!