Spectacol oferit de Casa de cultură din Tecuci cu ocazia Sf. Valentin

 

După cum bine se știe, în ultimul timp s-a început și la noi în tară sărbătorirea pe 14 februarie a Zilei Îndrăgostiților sau, mai exact, cum este cunoscuta Sărbătoarea Sfântului Valentin. 

Casa de cultură Tecuci a organizat luni, 14 octombrie 2022, un reușit spectacol  muzical – coregrafic. 

De această dată, alături de binecunoscutul prezentator Mihail Vasilache, a apărut și simpatica interpretă Allina Trifan. Aceasta și-a făcut un debut destul de reușit atât ca prezentatoare cât și ca interpretă. 

În acest spectacol au evoluat tinerele și talentatele interprete: Daria Șărban, Sara Mihai, Ilaria Bejan, Roberta Chicoș, Alexandra Zaharia, Raluca Alexe, Andra Lazăr alături de chitaristul Justin, un duet foarte apreciat, Roxana Dănceanu, Anais Iftimie, Maria Munteanu, talentata folkistă Maria Nectaria Lungeanu, Paula Iacob și Beatrice Munteanu. 

 Invitate speciale au fost interpretele Georgiana Panaitiu cu o piesă din repertoriul internațional și Alesia Munteanu cu noua ei piesă „Eternitate” de G. Grigoriu. Am remarcat și reușita noului duet Nikolas Ghiorghiu și Miruna Poenescu , aceștia prezentând piesa „Pleacă”. Un alt lucru în premieră a fost apariția trupei „The Four”, care se dorește, prin cele patru interprete Alina Trifan, Andra Cruceanu, Diana Georgescu și Maria Munteanu, să fie un fel de trupă ASIA, ele prezentându-ne piesa din repertoriul acestei trupe „Ia cu tine și inima mea”. Am mai urmărit evoluția reușită a celor două formații Zumba, prima cu un număr de cinci componente și a doua, Zumba – în devenire, cu o trupă de  nouă componente. Ambele pregătite de talentata Alexandra Poloboc dar și de  Ștefania Tănase. Foarte apreciate au fost și aparițiile Salonului de Dans, având instructori pe Mioara Popa și Robert Avram, ultimul cu o trupă de peste 20 componenți. 

 Adevărata cireașă de pe tort a fost apariția în spectacol a îndrăgitului interpret Arun Durancea, care își spune cu mândrie „Arun de la Tecuci” și care chiar de ziua îndrăgostiților își sărbătorea ziua de naștere, prilej pentru cei de la Casa de cultură să-i ofere un tort aniversar iar tinerii interpreți să-i cânte La mulți ani! Arun ne-a prezentat piesa „Să vină primăvara”. În final, acesta a mulțumit tuturor pentru atenția ce i s-a acordat. 

Iar noi, în calitate de spectatori, mulțumim organizatorilor pentru spectacolul oferit și spunem la mulți ani tuturor îndrăgostiților, și nu doar lor! 

  

Iancu Aizic 

 

 

error: Content is protected !!