Este bine să știi dacă locuiești în Tecuci

 

Primăria Municipiului Tecuci a publicat în ultimul timp mai multe anunțuri, pentru o mai bună informare a cetățenilor, tendință pe care Serviciul de comunicare sperăm să o mențină în același ritm.

După instituirea unor străzi cu sens unic, sau interdicția circulației pe altele, interdicție datorată lucrărilor care se execută pe acele străzi, tecucenii au fost informați în privința lucrărilor de întreținere la rețeaua de iluminat public. Cetățenii care locuiesc la case au aflat și despre modalitatea de preluare a deșeurilor vegetale.

 Tecucenii care locuiesc la case sunt solicitați să nu mai scoată deșeurile vegetale pe domeniul public, deoarece, pe lângă aspectul inestetic se îngreunează și circulația pietonală. Resturile vegetale vor fi preluate direct din curți de către operatorul de salubritate CUP Tecuci, în baza unei programări telefonice. Dacă aveți deșeuri vegetale, puteți apela numărul 0236.820.312.

Pe de altă parte, aflăm faptul că în municipiul Tecuci iluminatul public este complet automatizat, iar închiderea și aprinderea acestuia se realizează automat, în funcție de intensitatea luminii exterioare, din 31 puncte de comandă. Lucrările de întreținere la rețea se realizează sectorial, pe tronsoane sau cartiere, iar în asemenea cazuri iluminatul public este aprins și stins manual, de către echipele de întreținere.

În situațiile în care iluminatul public este aprins în timpul zilei, aceasta se datorează exclusiv intervențiilor pentru remedierea anumitor defecțiuni care apar la rețea, se mai arată în comunicatul Primăriei Tecuci.