Scandal la Spital. Patru tineri din Munteni au ajuns la Poliție

 

Marți, 1 martie 2022, în jurul orei 19, Dispeceratul Poliției Locale Tecuci a primit un apel referitor la un conflict aflat în desfășurare în incinta Spitalului Municipal „Anton Cincu”.

Polițiștii locali ajunși la fața locului au găsit patru tineri – S.C., S.I., S.D. și S.F., toți din Munteni. Aceștia au agresat fizic, la nivelul feței, doi asistenți și au smuls un cercel din urechea unei asistente. La Spital a ajuns și un echipaj al Poliției Municipale.

Cei patru scandalagii au fost conduși la sediul Poliției pentru continuarea cercetărilor.

 

Update: „La data de 1 martie a.c., în jurul orei 19, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, la Spitalul Municipal Tecuci, are loc un conflict în care sunt implicate mai multe persoane.

La fața locului, polițiștii au identificat patru bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 26 de ani, care se manifestau violent și care au fost conduși la sediul Poliției.

Din verificări, a rezultat că, în jurul orei 18.50, cei patru bărbați s-ar fi deplasat la spital, întrucât unul dintre ei s-ar fi simțit rău, după ce ar fi consumat alcool. Aici, ar fi provocat scandal și ar fi lovit două cadre medicale.

Polițiștii i-au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, fiecare, pentru provocarea sau participare la scandal. Doi dintre aceștia, cu privire la care s-a stabilit că ar fi agresat cadrele medicale, au fost reținuți pentru 24 de ore și sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În cursul acestei zile, persoanele în cauză vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, se arată în comunicatul IPJ Galați.