Apel umanitar

 

Colegiul de Agricultură și Economie Tecuci găzduiește în acest moment aproximativ 30 de refugiați, dintre care cinci bărbați, iar restul femei cu copii. Vârstele copiilor sunt cuprinse între 3 luni și 14 ani.  

Voluntarii care ajută Primăria și Colegiul în gestionarea fluxului de refugiați ce tranzitează municipiul nostru au publicat o listă cu materiale de care au nevoie urgent, pe lângă cele asigurate de municipalitate. 

Este nevoie de îmbrăcăminte pentru: băiat cu vârsta de 2 ani (urgent pampers mărimea 6), băiat cu vârsta de 5 ani, băiat cu vârsta de 9 ani, băiat cu vârsta de 6 ani, băiat cu vârsta de 14 ani.  

Alimente: ulei, carne, cartofi, borș, legume, fructe, dulciuri  și cele necesare pentru gătirea meselor.  

Produse de igienă personală: gel duș, pastă de dinți, periuțe, hârtie igienică, șervețele umede, saci menajeri etc. 

Este nevoie și de veselă pentru servirea mesei, cea ce existentă nefiind suficientă, se mai arată în apelul umanitar adresat comunității tecucene. În continuare, Colegiul are nevoie de voluntari pentru prepararea hranei, pentru servirea mesei și pentru preluarea refugiaților 

Tecucenii, și nu numai, care pot ajuta cu articolele enumerate, sau voluntarii care doresc să se alăture, sunt solicitați să ia legătura cu Irinel Stoica, la tel. 0762.981.210. 

Vă mulțumim pentru implicare!