O afacere sfârșită prost

 

Un sucevean spera că va încheia o afacere profitabilă în municipiul nostru sau împrejurimi. Din acest motiv, miercuri, 3 martie 2022, s-a deplasat în cea mai mare grabă de la Suceava la Tecuci.

În ultima perioadă, tot mai mulți întreprinzători din afara orașului își promovează afacerile apelând la afișe lipite pe stâlpi și fiindcă acest fenomen a luat amploare, putând vedea pe toți stâlpii anunțuri gen Execut lucrări, Amenajări interioare/exterioare, Execut foraje etc., Poliția locală a decis să intervină.

Când a coborât din SUV pe meleaguri tecucene, întreprinzătorul sucevean a înțeles că a luat o plasă de zile mari. Cei care îl sunaseră pentru a încheia o afacere erau tocmai polițiștii locali. Oamenii de ordine i-au făcut cunoștință afaceristului cu procesul-verbal încheiat pe numele său, conform HCL 209 din 2017 privind Normele de sănătate și igienă în municipiu.

Amenda de 800 lei, adăugată la costul benzinei dus-întors pe relația Suceava – Tecuci și retur au transformat, fără tăgadă, visul de îmbogățire a suceveanului într-o afacere proastă.

 

error: Content is protected !!