Prima măsură a Consiliului Județean este eliminarea directorului Spitalului tecucean din funcție

 

În data de 1 martie directorul Spitalului, dr. Constantin Dinu și-a prezentat public Bilanţul de activitate al Spitalului Municipal „Anton Cincu” Tecuci, fiind unul detaliat, cu acțiunile derulate și măsurile întreprinse pentru ajutarea personalului cu diverse aparaturi care ușurează actul medical, cu reabilitări ale unității în limita posibilităților, cu imensele datorii achitate sau în derulare la furnizori și un trai mai bun pentru miile de pacienți internați pe parcursul managementului.

O dată cu preluarea Spitalului tecucean de către Consiliul Județean Galați, prima grijă avută de Costel Fotea a fost să schimbe directorul bătrânului așezământ spitalicesc. Aceasta era prioritatea numărul 1 a președintelui CJ.

Aflăm că de ieri, 3 martie 2022, doctor Constantin Dinu a fost înlăturat din funcția pe care o obținuse cinstit prin concurs, mișcare care reprezintă practic un abuz.

„Ieri, noul ordonator de credite, Consiliul Județean Galați, a numit altă persoană ca manager la Spitalul municipal Anton Cincu Tecuci. Misiunea mea ca manager s-a încheiat. Sper ca altcineva să ducă mai departe în aceeași direcție bună acest spital. Răsuflu ușurat acum când această mare povară a fost luată de pe umerii mei” a declarat dr. Constantin Dinu.

Din surse, aflăm că noul director interimar pus de CJ Galați este ec. Mihaela Sima.

 

2 thoughts on “Prima măsură a Consiliului Județean este eliminarea directorului Spitalului tecucean din funcție

  1. Mare păcat. Nu greșesc dacă spun că de la Revoluție încoace a fost singurul manager adevărat al spitalului. Un profesionist adevărat. Toți locuitorii orașului au văzut schimbarea în bine de la așezământul medical. Nu înțeleg ce vor politrucii pesediști, să ne întoarcem la epoca de mizerie si dezastru în care
    se afla spitalul sub conducerea patroanei de bar striptease?

  2. Să înțeleg că despre Dragoș Teodoru nu aveți o părere bună?

Comments are closed.