Depistat la volan fără permis, un adolescent din Matca este cercetat și pentru furtul autoturismului

 

Sâmbătă, 9 aprilie a.c., în jurul orei 16.20, un adolescent în vârstă de 17 ani, din comuna Matca, a fost depistat de un echipaj al Poliției Locale Tecuci, la volanul unui autoturism care circula pe strada Elena Doamna din localitate. 

Au fost sesizați polițiștii Biroului Rutier Tecuci care, în urma verificărilor, au stabilit că minorul nu posedă permis de conducere. Mai mult, se pare că acesta ar fi sustras autoturismul aparținând tatălui său, din parcarea unui imobil, unde ar fi fost lăsat cu cheia în contact. 

În cauză, a fost întocmit dosar penal. Se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, se arată în comunicatul IPJ Galați.

„Pe str. Elena Doamna, a pătruns pe contrasens, dinspre str. H.P. Bengescu un autoturism marca Volkswagen, ignorând indicatorul rutier: Obligatoriu la dreapta. Deoarece nu avea asupra sa nici un document de identitate, șoferul a fost însoțit la sediul instituției pentru identificare.

Aici s-a stabilit că se numește R.R.D., domiciliat în comuna Matca, că are 18 ani neîmpliniți și că nu posedă permis de conducere”, transmite Poliția locală Tecuci.