Primarul Lucian Costin a blocat majorarea tarifelor la Piață și CUP, solicitată de PSD și UIPT

 

Ședința extraordinară a Consiliului Local, convocată de consilierii PSD și UIPT, prin care doreau majorarea tarifelor, dar și a posturilor la societățile conduse de oamenii lor – Piață și CUP – s-a terminat în câteva minute. Am putea spune că s-a terminat… înainte de a începe.

Iar încercarea de a vota cele patru proiecte de hotărâre a fost blocată de primarul Lucian Costin care nu a emis avizele necesare pentru ca cele patru proiecte să ajungă să fie măcar discutate.

Contactat telefonic, primarul Lucian Costin a declarat: „Acești consilieri chiar cred că pot face ce vor. Blochează bugetul, împrăștie minciuni peste minciuni, stopează proiecte și investiții importante pentru Tecuci, iar acum mai vor și majorarea tarifelor la cele două societăți. Chinuim un oraș întreg pentru ambițiile prostești ale consilierilor PSD și UIPT. Nici Primăria, nici Tecuciul nu sunt moșiile lor, ei nu sunt vătafi, iar tecucenii nu sunt la cheremul lor. În ceea ce mă privește, nu am emis niciun aviz pentru aceste proiecte, pentru că nu sunt de acord nici cu majorarea tarifelor la Piață și CUP, nici cu mărirea numărului de angajați. Din contră, referitor la angajați, voi veni în Consiliul Local cu o solicitare de reducere a acestora, pentru că sunt mulți care nu-și justifică activitatea. Iau bani pentru stat degeaba”.

Consilieri locali PSD și UIPT

 În urma decizie primarului de a nu aviza aceste proiecte, consilierii PSD și UIPT nu au mai avut ce dezbate.

În altă ordine de idei, anunțatele majorări de tarife solicitate de PSD și UIPT i-au înfuriat pe comercianții de la Piață, care au anunțat că vor protesta. De asemenea, pe adresa redacției am primit numeroase mesaje și de la tecucenii nemulțumiți de preocupările consilierilor PSD și UIPT care vor să crească taxele.

Rămâne de văzut când și dacă le va veni mintea la cap consilierilor din Opoziție și dacă vor înțelege că trebuie să pună și ei umărul la dezvoltarea Tecuciului, nu doar să blocheze proiecte și să fie preocupați doar de interesele lor și ale apropiaților.

 

error: Content is protected !!