Cazuri și necazuri pe șoselele din județ

 

Ieri, 20 aprilie, în jurul orei 11, polițiștii tecuceni au oprit în trafic, pe DC 88, în localitatea Gohor, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani.  

Întrucât la testarea alcoolscop bărbatul a prezentat valoarea de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, polițiștii l-au condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice și au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. 

În aceeași, în jurul orei 17, polițiștii Biroului Rutier Galați au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că pe o stradă din comuna Pechea s-a produs un incident rutier soldat doar cu pagube materiale. 

La fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat în vârstă de 68 de ani, a condus un moped, pe strada menționată. La un moment dat, acesta ar fi pierdut controlul direcției și ar fi acroșat un autoturism. Cu ocazia verificării documentelor persoanei în cauză, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. 

Ca urmare, a fost întocmit dosar penal. Se efectuează cercetări pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, transmite IPJ Galați.