Municipiul Tecuci din nou fără apă la robinete

 

În această dimineață locuitorii Municipiul Tecuci s-au trezit pentru a doua oară în decurs de o săptămână fără apă la robinete.

Societatea Apă Canal SA Galați aduce la cunoștință clienților din Municipiul Tecuci, că, din cauza traficului intens și greu din zona str. T. Panfile c/c str. Dragoslavele (centura Tecuci), în dimineața zilei de 30 aprilie 2022, s-a produs o nouă avarie pe magistrala de alimentare cu apă potabilă a orașului, motiv pentru care au fost nevoiți să oprească apa în întreg municipiul, începând cu ora 9.

„Nu putem încă estima un termen până la reluarea alimentării cu apă în restul municipiului. Funcție de evoluția lucrărilor, vom reveni cu precizări suplimentare.

La acest moment prioritatea noastră o reprezintă remedierea avariei și reluarea alimentării cu apă a tecucenilor, dar, având în vedere faptul că magistrala de apă este veche, riscul avarierii este foarte mare în contextul în care strada este plină de gropi, traficul este intens si greu.

Din acest motiv, vom analiza împreună cu Primăria Tecuci posibilitatea înlocuirii acestei conducte, pentru a evita producerea de noi avarii”, se arată în comunicatul Apă Canal SA Galați.