Liceenii sunt invitați la Târgul Educaţional. Diverse oferte ale UDJG

 

Târgul Educațional Student UDJG poposește în 10 mai la Tecuci. Pe parcursul a șase ore, între 10 și 16, Casa de cultură Tecuci va fi gazda ofertelor educaționale ale Universității „Dunărea de Jos” Galați (UDJG).

Elevii din liceele județului Galați și nu numai sunt invitați să afle detalii despre programele de studiu și condițiile de admitere din acest an de la Universitatea „Dunărea de Jos” Galați. Aceștia vor putea vizita standurile, urmări demonstrații, experimente și vor putea sta de vorbă cu cadrele didactice și cu studenți.

Târgurile Educaționale „Student UDJG” se înscriu în proiectul „Parteneriat pentru performanță educațională”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați cu inspectoratele școlare județene și de instituțiile din învățământul preuniversitar.

Marți, 10 mai 2022, începând cu ora 10, liceenii din anii terminali sunt așteptați în foaierul Casei de Cultură. Vor fi prezente 14 facultăți, cu 71 programe de studii de licență și alte programe educaționale complementare.