Rezultate Born to Fight Brăila – 28 mai 2022

 

În data de 28 mai, s-a desfășurat, la Brăila, competiția „Born to Fight”, organizată sub egida Federației Române de Kyokushin Budokai.     

Organizarea competiției a căzut în sarcina clubului Doru Team Brăila, reprezentat de domnul Dorel Beșleagă (centură neagră 4 Dan) – membru în cadrul federației. 

Sportivii amatori au concurat pe trei probe de concurs: Budokai Kickboxing (proba similară K1), Budokai Newaza (proba de luptă la sol) și Full Budokai (proba similară MMA). 

Tot în seara aceleiași zile, președintele federației, Dai Shihan Anatoly Danilov (centură neagră 6 Dan), a pus la bătaie 5 centuri într-o gală semi-pro pe reguli de K1. 

Astfel, cei mai buni sportivi din cadrul cluburilor participante au avut ocazia să se confrunte în cadrul galei „BORN to FIGHT”, ediția a 3-a. 

 Clubul Sportiv Vipguard a participat la competiția de amatori cu 18 sportivi ce au concurat la toate cele trei probe de concurs, adjudecându-și în total 21 de medalii. 

În cadrul galei de K1 semi-pro, din cadrul Clubului Vipguard au intrat în ring Răzvan Barbosu (24 ani) și Florin Mândru (22 ani), sportivi ce și-ai însușit centurile de campion. 

Îi felicităm pe toți pentru rezultate și le mulțumim organizatorilor pentru eforturi și reușita acestei competiții!  

 

Președinte A.C.S. Vipguard 

Luis V. Turcu