Sportivii tecuceni calificați la Campionatul Mondial de Karate au fost recompensați

 

La jumătatea lunii mai, la Zalău s-a desfășurat Finala Campionatului Național de Karate Tradițional. Competiția a fost organizată de către SCM Zalău, sub egida Federaţiei Române de Karate Tradițional, iar în finală s-au confruntat peste 400 de sportivi de la 31 de cluburi din țară.

Sportivii C.S. Taiko Tecuci, coordonați de președinte și antrenor prof. Gheorghe Dundev au avut o prestație reușită, iar 11 dintre ei s-au calificat la Campionatul Mondial care va avea loc în toamnă în Slovenia.

 Marți, 31 mai, Ionela Balinte, președinte Asociație, a dorit să încurajeze acești sportivi pentru a se antrena și aduce premii pe măsură din Slovenia. Copiilor le-au fost dăruite rucsacuri Puma, dulciuri și diplome de excelență. Sponsorizarea pentru rucsacuri a fost făcută de firma KEVILIV SHOP 16 Matca, administrată de Viorica Tașcă, iar Asociația Balinte Ionela a contribuit cu dulciuri și diplome.

Cei 11 sportivi sunt: Neamțu David-Ștefan, Răducioiu Sebastian, Țincoca Andrei, Oiță Andrada, Popoiu Ludmila, Pavel Sara, Vyas Adhya-Mihail, Oiță Carina, Lupu Ștefania, Moraru Mihai, Săndică Edward.

Dorim succes sportivilor la Campionat și adresăm mulțumiri sponsorilor pentru gestul făcut!