Accident sesizat după două zile, când victima a ajuns la spital. Dosar penal cu două infracțiuni

 

Joi, 9 iunie 2022, Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată telefonic de o femeie cu privire la faptul că fratele său, un bărbat în vârstă de 72 ani din satul Țigănești, com. Munteni, ar fi fost victima unui accident rutier produs în seara zilei de 7 iunie pe raza localității de domiciliu. 

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit faptul că în data de 7 iunie 2022, în jurul orei 20:30, un tânăr în vârstă de 21 ani cu domiciliul în satul Țigănești, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 240, în interiorul localității de domiciliu, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și l-ar fi acroșat pe bărbatul de 72 ani, care circula pe stradă, provocându-i vătămări corporale. 

Atât conducătorul auto cât și pietonul nu au sesizat evenimentul rutier, însă la data de 9 iunie bărbatul de 72 ani s-a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

În cauza de față a fost întocmit un dosar penal. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, transmite IPJ Galați.