Un nou aspect la CSS Tecuci, clădire îngrijită și drum modernizat

 

De multe ori, plecând sau venind la blocul meu din cartierul Aleea Ștrandului, trec prin fața Clubului Sportiv Școlar Tecuci. Aici, fie că e zi sau seară, activitatea pe terenuri este mereu la loc de cinste, dominată de multă bucurie și voie bună, mai ales pentru faptul că sportul înseamnă mereu sănătate.  

Am fost martorul frumoaselor reamenajări din această zonă în ultima perioadă și acum se circulă foarte bine pe întregul cartier, intrând cu adevărat în normalitate.  

 În drumurile mele prin fața CSS, eram nemulțumit de peretele școlii, paralel cu strada Transilvaniei, pe care erau postate diferite desene, unele din ele pline de vulgarități.  

Recent, trecând pe acolo, am văzut întregul perete frumos vopsit, o adevărată curățenie care domnea peste tot.  

Și astfel, după ce recent Clubul Sportiv a obținut noi rezultate frumoase la concursurile la care a participat, în special atletism, handbal sau rugby, obținând numeroase premii, acum Clubul Sportiv Școlar Tecuci primește un premiu și din punct de vedere administrativ alături de felicitările noastre.  

Vrem să credem că Primăria și Consiliul Local Tecuci vor acorda și mai mult tot sprijinul acestei pepiniere de noi și frumoase talente .  

  

Iancu Aizic