Cinci persoane rănite în două accidente produse pe raza municipiului

 

Marți, 26 iulie a.c., la ora 6.40, polițiștii Biroului Rutier Tecuci au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în municipiul Tecuci, la intersecția străzilor Cuza Vodă și Nicolae Bălcescu, soldat cu rănirea a patru persoane. 

La fața locului, polițiștii au stabilit că în accident au fost implicate două autoturisme conduse de o femeie în vârstă de 32 de ani, respectiv un bărbat, de 29 de ani, care, pe fondul neacordării de prioritate, ar fi intrat în coliziune. 

În urma impactului, conducătorul auto și alți trei bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 62 de ani, pasageri în același autoturism, au suferit leziuni, dar nu au necesitat internarea în spital. 

În cauză, a fost întocmit dosar penal. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor concrete în care s-a produs accidentul. 

Tot în municipiul Tecuci, în aceeași zi s-a produs un alt accident rutier soldat cu rănirea unei persoane. 

În urma cercetărilor, a rezultat că victima, o femeie în vârstă de 75 de ani, care ar fi traversat strada prin loc nepermis, ar fi fost surprinsă și accidentată de un autoturism al cărui conducător efectua manevra de mers înapoi, în intersecția dintre străzile Vasile Alecsandri și Nicorești. Femeia a fost condusă la spital, dar nu a rămas internată. 

După producerea accidentului conducătorul autoturismului, identificat în persoana unei femei de 55 de ani, a părăsit locul faptei, revenind ulterior, la sosirea polițiștilor. La testarea alcoolscop a acesteia, rezultatul a fost negativ. 

Polițiștii au întocmit dosar penal. Se fac cercetări pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, se arată în comunicatul IPJ Galați. 

 

You cannot copy content of this page