Cimitirul Eternitatea Tecuci așteaptă o mână de om gospodar – FOTO

 

În urma reorganizării SC Administrarea Cimitirelor și a Spațiilor Verzi SRL Tecuci, Cimitirul Eternitatea a trecut la Piață. O dată cu transferul la SC Piețe Prest Tec SRL, societatea a considerat oportună majorarea tarifelor practicate în Cimitir.   

În unele cazuri, noile tarife sunt de 2,5 ori mai mari, la altele costurile au stagnat. Din 43 de tarife practicate la Cimitir, 10 se regăsesc în același cuantum, iar restul sunt majorate.  

 „Cimitirul arată deplorabil, gunoi la tot pasul, morminte vandalizate. Aveți un pic de respect pentru cei care își duc cu greu zilele?” „Mă interesează ce presupune taxa de îngrijire a mormântului! Singuri facem curat, udăm florile, tăiem buruienile, adunăm în sac. Nici măcar un tomberon nu e, se aruncă jos resturile de la lumânări în spatele bisericii, la scări! Să nu zic de câți câini sunt.” „Cresc tarifele dar curățenia și siguranță de a merge la morminte lasă de dorit.” „Lucrările plătite în avans când le începeți? Curățenia în cimitir lasă de dorit, câinii mișună pe lângă biserică, tomberon pentru gunoi nu vedem, bine că ne măriți taxele.” Acestea sunt doar câteva dintre opiniile tecucenilor privind creșterea taxelor și lucrările executate în Cimitirul Eternitatea Tecuci. 

Imaginile surprinse ieri, 28 august 2022, în Cimitirul Eternitatea din Tecuci aflat în subordinea SC Piețe Prest TEC SRL sunt mai mult decât grăitoare și pot fi regăsite mai jos.  

Trebuie menționat și faptul că de la opiniile liber exprimate ale cetățenilor plătitori de taxe în Cimitir și până ieri au trecut mai mult de trei săptămâni, timp în care societatea ar fi putut să remedieze problemele semnalate.  

 

 

One thought on “Cimitirul Eternitatea Tecuci așteaptă o mână de om gospodar – FOTO

Comments are closed.