Minor accidentat pe trecerea de pietoni

 

Astăzi, 12 noiembrie 2022, în jurul orei 11.50, pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Tecuci s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unui minor. 

Din primele verificări a reieșit faptul că o tânără în vârstă de 22 ani din satul Liești, com. Priponesti, jud. Galați, conducea un autoturism pe strada menționată. Ajungând în dreptul unei treceri pentru pietoni, nesemaforizată, a surprins și accidentat un minor în vârstă de 11 ani, care s-a angajat în traversarea străzii în mod regulamentar, pe lângă bicicleta sa.  

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a minorului, care a fost transportat la Spitalul Municipal Tecuci. Ulterior minorul a fost transferat la Spitalul de Urgență Galați, pentru investigații medicale de specialitate. 

Șoferița deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au condus-o la spital pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

A fost întocmit dosar penal. Se efectuează cercetări pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, transmite IPJ Galați.