Alături de nevoile comunității. Aparatură indispensabilă spitalului tecucean

 

Secției Obstetrică-Ginecologie din cadrul Spitalului „Anton Cincu” Tecuci i s-a donat astăzi, 22 noiembrie, cel de-al doilea Monitor Fetal CTG Edan F3 Twins. Totodată, Asociația Balinte Ionela a făcut comandă și de o trusă de chiuretaj ginecologic, la cerința doctorului Cezar Irimia din cadrul acestei secții medicale.  

Aparatura atribuită este de mare ajutor viitoarelor mămici și bebelușilor, precum și la operații. 

 Cele două monitoare și trusa au fost achitate de  Asociația Balinte Ionela din sponsorizarea trimestrială făcută de societatea TRANSFERO TURISTIC SRL Tecuci, firmă administrată de Anca Andreea Costin. 

Reamintim că prețul celor două monitoare fetale a fost de 20.000 lei iar trusa ginecologică a costat 1.720 lei, suma totală fiind suportată de TRANSFERO TURISTIC SRL.   

O faptă bună, având în vedere că investigarea mămicilor și bebelușilor trebuie făcută corespunzător. 

„Transfero se implică activ în viața comunității pentru că în cadrul echipei suntem și mămici și tătici. Știm ce înseamnă să fii mamă, ce înseamnă să duci o sarcină și cât de importantă este monitorizarea Copiii sunt bunul cel mai de preț pe care-l avem și niciun efort nu este prea mare pentru ca ei să vină pe lume sănătoși. 

Astfel, am răspuns imediat apelului lansat de Asociația Ionela Balinte, fără de care nu am putea face atât de mult bine și Transfero a donat aparatură medicală de investigație Secției de Obstretică-Ginecologie a Spitalului Anton Cincu. Oricând, cu dragoste, pentru comunitatea din care facem parte”, a fost mesajul transmis de Anca Andreea Costin. 

O faptă bună, făcută din dragoste pentru semeni și nevoile unității sanitare. Felicitări celor implicați!