Sportivii ACS Vipguard Tecuci au urcat de 11 ori pe podium la Sfântu Gheorghe

 

În perioada 19 – 20 noiembrie 2022, sub egida Federației Române de Arte Marțiale, la Sala Sporturilor din Sfântu Gheorghe, jud. Covasna, s-a desfășurat Cupa CSM & Open Sfântu Gheorghe Ju-jitsu și Judo. În competiție au fost înscriși peste 500 de sportivi din țară și R. Moldova. 

Sâmbătă au fost programate întrecerile de ju-jitsu iar duminică cele de judo. Concureții cu vârste de la 8 ani până la seniori au participat la probe precum Fighting, Ne -Waza, (BJJ), Duo-Demo Clasic sau Duo-Demo Show, la ju-jitsu. Duminică probele au fost Judo clasic și Judo ne-waza, la acestea participând concurenți de la 7 ani până la seniori. 

Sportivii ACS Vipguard Tecuci antrenați de sensei Luis Turcu participanți la această competiție au obținut patru medalii de aur, patru de argint și trei de bronz. Medaliații sunt: 

Aur: Ghinea Romeo, Prodan Aurelian, Tudosa Rareș si Damian Ioana; 

Argint: Copăceanu Andrei – 2 categorii, Tudosa Rareș și Damian Daniel; 

Bronz: Buliga Emanuelle, Amariuței Lucian și Damian Daniel. 

„În plus, sportivii noștri Luiza Turcu și Aurelian Prodan au reușit să promoveze ca arbitri naționali pe sistemul de luptă Jiu Jitsu / Newaza. Felicitări sportivilor pentru rezultate și mulțumiri părinților pentru susținere!”, a declarat la sfârșitul competiției sensei Luis Turcu, președinte ACS Vipguard Tecuci. 

Îi felicităm la rândul nostru și le dorim succes în competițiile viitoare!