Din 12 decembrie începe distribuirea pachetelor cu ajutoare alimentare la Tecuci

 

Direcția de Asistență Socială Tecuci va distribui o nouă tranșă de pachete cu ajutoare alimentare ce conțin 12 tipuri de produse de bază pentru consum. Acestea provin de la Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene.  

„În Tecuci, pachetele, în număr de 1.052 bucăți, vor ajunge în data de 8 decembrie iar distribuția acestora se va efectua începând cu 12 decembrie 2022. Fiecare persoană va primi câte un pachet de 24 de kilograme de alimente. Distribuția se va face tot la imobilul din zona unității militare, în spate la Kaufland”, a informat directorul DAS Mariana Manole. 

Conținutul pachetelor care urmează să fie distribuite în luna decembrie are următoarele produse alimentare: făină albă de grâu (5 pungi de 1 kg); mălai (4 pungi de 1 kg);  paste făinoase (2 pungi de 400 g); ulei (4 sticle de 1 l); zahăr (2 pungi de 1 kg); orez (4 pungi de 1 kg); conserve din carne de vită (5 cutii de 300 g); conserve din carne de porc (3 cutii de 300 g); conserve pate de ficat de porc (5 cutii de 200 g); borcane de compot de fructe (2 borcane de 720 ml);  gem de fructe (1 borcan de 360 g); gem de fructe dietetic (1 borcan de 360 g). 

De aceste pachete alimentare vor beneficia, în această ordine:  persoanele cu venit minim garantat, persoanele cu alocații de susținerea familiei, persoanele cu handicap grav și parte din persoanele cu handicap accentuat.