Alegerea speciilor de pește direct din acvariu la Tecuci – FOTO

 

Suntem în Postul Crăciunului și în foarte multe zile se consumă pește. Dezlegările la pește conduc consumatorii către pescăriile de la Piața Centrală Tecuci.  

Unul dintre magazinele din municipiul nostru, aflat în dreapta parcării Pieței Centrale, are pește viu în acvarii, cumpărătorii putând achiziționa marfa dorită. În plus, după alegerea peștelui pentru achiziționare, cumpărătorii pot opta și pentru eviscerarea acestuia.  

 Frații Dragomir, a căror pescărie este, execută cu aparat și instrumente speciale scoaterea solzilor și îndepărtarea intestinelor. Marfa este adusă de la Târgu Mureș, fiind expuse în acvarii pești pe diferite categorii. În prezent  regăsim păstrăv, sturion negru, crap, crap Amur, novac și caras. 

Prețurile cu care se comercializează peștele viu este de 32,50 la kg de păstrăv, 17 lei/kg caras, novac la 14 lei, 24 lei kg de crap și 25 Amur și 49 lei kg sturionul. 

Totodată, cumpărătorii pot opta și pentru produse din pește congelat, având disponibile sortimente de Macrou și Merluciu.