Pachet fonetic pentru laboratorul de informatică al Școlii „Elena Doamna”

 

Se știe că Școala gimnazială „Elena Doamna” din municipiul nostru este performantă, fiind o adevărată pepinieră de elevi buni cu dascăli pricepuți, dar, ca oricare unitate, are întotdeauna necesități, tocmai pentru ca rezultatele să fie pe măsură. Directorul instituției școlare, prof. Adriana Lefter, și-a exprimat dorința de a dispune de câteva dotări fonetice în Laboratorul de Informatică al școlii. 

 Dorința a fost îndeplinită, donația sosind acum înainte de Moș Nicolae, fiind un adevărat sprijin pentru elevii care desfășoară cursuri în această sală, având în vedere că și limba franceză se va desfășura acolo iar tehnologia predării trebuie să fie completă. 

Cei care au răspuns pozitiv la dotarea cu acest pachet laborator fonetic sunt de la firma GEGI SRL Tecuci. Propunerea de achiziție și tranzacția a fost efectuată de Asociația Balinte Ionela, prin sponsorizarea trimestrială efectuată de societatea GEGI SRL. 

Astăzi, într-o  atmosferă caldă și veselă, elevii clasei a VI-a de la Școala „Elena Doamna” au făcut cunoștință cu noile căști cu microfon, cu conectori jack pentru semnal audio și microfon, care le vor fi de folos în desfășurarea cursurilor. 

 Achiziția făcută de Asociația Balinte Ionela de la Royal BIT Brașov a constat în 31 de căști cu microfon, un laptop Lenevo, licență utilizare perioadă nelimitată pentru software laborator fonetic. Prețul acestora a fost de 15.400 lei. 

Reamintim că astfel se permite organizarea elevilor în patru grupe diferite în funcție de performanță, se permite accesul la învățământ diferențiat prin desfășurarea a patru activități diferite în același timp în laboratorul de informatică. 

Noul pachet fonetic a fost primit cu bucurie de elevi, conducerea școlii mulțumind atât Asociației Balinte Ionela cât și sponsorului GEGI SRL, reprezentată prin director Valentin Andrei Natu. 

Felicitări tuturor pentru colaborare, implicare și dăruire, pentru a aduce tehnologia cât mai aproape de elevi!