Un tecucean prezent la concursul „Jocul cuvintelor” de la postul Tv Kanal D

 

După ce a părăsit postul de la Antena 1, cunoscutul și apreciatul prezentator și realizator de programe TV Dan Negru s-a alăturat echipei de la Kanal D, realizând interesante concursuri de cultură generală cum ar fi „Jocul cuvintelor” și „Tu urmezi”, concursuri dedicate care continuă să aplice dictonul „O minte sănătoasă într-un corp sănătos”, cei care doresc să își verifice cunoștințele de cultură generală, obținând în acest fel și importante premii în bani.  

Urmăresc în special emisiunea „Jocul cuvintelor” și am avut mare bucurie ca în emisiunea difuzată miercuri, 11 ianuarie 2023, printre cei 5 obișnuiți concurenți, să remarc și un tecucean, respectiv pe profesorul pentru învățământ primar, Emil Cojocea. Regulamentul  concursului spune că dintre cei 5 concurenți, cel care obține cea mai mare sumă de bani, pleacă cu ea acasă.  

 Cunosc bine familia Cojocea, care a locuit în apropierea Străzii Mari, mai exact pe str. Bran. În concursul de care vorbim, profesorul pentru învățământ primar Emil Cojocea a avut un traseu foarte bun, fiind pe final pe primul loc, dar la ultima întrebare s-a împotmolit, cedând premiul colegului de concurs George.  

Oricum, important pentru noi, tecucenii, rămâne prezența acestuia în concurs, mai ales că atunci când a fost întrebat unde preda a spus că la Școala „Dimitrie Sturdza” Tecuci și înainte de fiecare răspuns ce urmă să vină de la concurent prezentatorul Dan Negru se adresa elevilor și profesorilor de la Școala Gimnazială „Dimitrie Sturdza” rugându-i să-l urmărească pe acesta și să dea volumul televizorului cât mai tare.  

De aceea, îi mulțumim și pe această cale profesorului Emil Cojocea pentru  că a readus Tecuciul în atenția spectatorilor, îl felicităm pentru parcursul avut și, vorba celuilalt titlu de concurs, să vedem Cine Urmează dintre tecuceni! 

 

Iancu Aizic

 

sursa foto: Asociația Tecuceană

One thought on “Un tecucean prezent la concursul „Jocul cuvintelor” de la postul Tv Kanal D

  1. Sincere felicitări, domnului Emil Cojocea! Mult succes, la o a doua încercare!

Comments are closed.