Gabriela Lazăr așteaptă votul nostru pentru a reprezenta România la Eurovision

 

Finala Selecţiei Naţionale a Eurovision 2023 va avea loc sâmbătă, 11 februarie 2023. Selecţia Naţională va fi transmisă în direct şi în exclusivitate la TVR, de la ora 20.30, iar în urma acesteia va fi aleasă piesa care va reprezenta România în marea finală Eurovision Song Contest (ESC) de la Liverpool. 

Publicul poate vota melodia preferată prin apel telefonic (tarif normal) sau online, după cum urmează: pe durata interpretării fiecărei piese; la finalul show-ului, când va avea loc o recapitulare a compoziţiilor aflate în concurs. 

Pentru votul prin apel telefonic, fiecare concurent va putea fi votat la numărul de telefon afișat pe ecran, pe durata interpretării melodiei. După apelarea numărului, robotul transmite mesajul „votat” și automat votul se alocă piesei respective. 

Votul online va avea loc pe site-ul oficial al Televiziunii Române: eurovision.tvr.ro, unde doritorii trebuie să parcurgă următoarele etape: logare, apoi „click” pe butonul „Votează”, dedicat concurentului preferat. 

Tecuceanca Gabriela Lazăr va participa în concurs cu numele de scenă Gabriella, alături de Steven Roho și Formaţia Albatros. Piesa înscrisă în concurs este „Lele”. 

Conform Regulamentului competiției, votul publicului va fi exprimat pe durata interpretării piesei de către fiecare artist, din momentul „START VOT” şi până la momentul „STOP VOT”, sau în timpul recapitulării interpretărilor de la finalul show-ului tv, regula fiind un singur vot pentru o piesă, dar cu posibilitatea de a vota mai multe piese, scrie eurovision.tvr.ro. 

 

 

You cannot copy content of this page