Barcea: Două fetițe grav accidentate pe trecerea de pietoni

 

Astăzi, 12 februarie 2023, în jurul orei 16, pe DN 25, în localitatea Barcea, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea a două fetițe în vârstă de 12 ani. 

Din primele verificări, polițiștii Serviciului Rutier Galați au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Liești, conducea o autoutilitară pe DN 25, având direcția de deplasare dinspre Galați către Tecuci. În interiorul localității Barcea, când a ajuns la marcajul pietonal amplasat în dreptul primăriei, a surprins și accidentat două minore în vârstă de 12 ani, din comuna Barcea, care se angajaseră în traversarea străzii în mod regulamentar. 

În urma accidentului rutier, cele două minore au suferit mai multe leziuni. Una dintre acestea a fost transportată cu elicopterul la Spitalul de Urgență pentru Copii Galați, iar cealaltă la Spitalul Municipal Tecuci, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 

Șoferul care a provocat accidentul deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost zero. Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul, se arată în comunicatul IPJ Galați.

 

One thought on “Barcea: Două fetițe grav accidentate pe trecerea de pietoni

  1. Primul șofer a coborât repede de la volan ,dar cel din dreapta care trece prin stânga și coboară pe la șofer îl observați???

Comments are closed.