Cartierul Aleea Ștrandului din Tecuci – Îmbunătățirile continuă pentru crearea condițiilor decente de locuit

 

Recent, am făcut o nouă vizită, așa zisă de lucru, în cartierul în care locuiesc – Aleea Ștrandului, format din asociațiile de Proprietari nr. 5 și 5 A. Am plecat de la Școala Sportivă, care, așa cum am mai spus într-un material anterior, are o nouă, frumoasă și mai ales îngrijită fațadă, proaspăt vopsită.  

Locurile de parcare își așteaptă autoturismele. Porțiunile dintre blocuri sunt asfaltate, cu locuri de parcare amenajate.  

Recent, la fiecare scară de bloc, au fost amplasate coșuri metalice de gunoi cu inscripția „Păstrați curățenia”. Acestea se află acum în fața băncilor frumos amplasate la fiecare scară de bloc. Pe locurile de parcare au fost amplasate plăcuțe cu numărul mașinii ce urmează să parcheze, în urma licitației pentru locuri care a avut loc.  

Locul de joacă pentru copii din fața CNAE a început să prindă viață prin distracțiile copiilor la diferitele aparate, iar pe bănci, au început să apară însoțitorii copiilor, părinții sau bunici.  

În spatele Blocului G a apărut o nouă plăcuță indicatoare, care ne face cunoscut faptul că suntem acum pe strada Narcis Șonei, bine-cunoscutul erou tecucean. 

Gunoiul este luat cu regularitate și totul acum este curat și în ordine. Îmbunătățirile vor continua pentru ridicarea gradului de confort al locatarilor acestei zone.  

Aceasta este realitatea de pe teren. Cine nu crede, poate veni să vadă! 

 

Iancu Aizic

 

You cannot copy content of this page