Continuă asfaltările în cartierele CFR și Satu Nou

 

Sfârșitul săptămânii a găsit administrația locală angrenată în lucrări de modernizare a municipiului Tecuci. Evoluția acestora a fost adusă la cunoștința contribuabililor tecuceni, și nu numai, de către primarul Lucian Costin. 

Săptămâna trecută a fost emis Ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a zonei interblocuri Gh. Petrașcu. Se lucrează la implementarea unor proiecte finanțate prin PNRR și sunt întocmite alte cereri de finanțare. 

„Ar fi trebuit să turnăm și asfalt pe strada Elena Doamna (pe tronsonul Pod N. Bălcescu – Profiriu), dar, din păcate, probele de presiune la conducta de apă nu au ieșit în parametri normali de funcționare. Sper ca săptămâna viitoare să închidem și acest tronson. Cum spuneam, a fost o săptămână plină. Ne vedem în continuare de treabă, chiar dacă mai există unii care încearcă să ne pună bețe-n roate. Asta este, în timp ce facem, alții vor să demoleze”, a scris pe pagina sa edilul Lucian Costin. 

Tot pe această cale tecucenii au aflat faptul că au continuat asfaltările în cartierele CFR și Satu Nou. Alte străzi sunt programate pentru implementarea proiectelor care au obținut finanțări nerambursabile.