O șoferiță și fiica de un an rănite și transportate la spital după ce autoturismul a intrat în impact cu două tiruri

 

Joi, 13 aprilie 2023, în jurul orei 15, Poliția Galați a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe DN 25, pe raza municipiului Tecuci, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia două persoane au fost rănite.  

Din verificările efectuate la fața locului, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit faptul că o femeie cu vârsta de 45 de ani conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Tecuci. La schimbarea benzii de mers autoturismul ar fi fost lovit de un tir, condus regulamentar în aceeași direcție de un bărbat cu vârsta de 36 de ani. Din impact, autoturismul a fost proiectat într-un alt tir, care se afla staționat pe a doua bandă, pe sensul către municipiul Galați. 

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, dar și a unui copil, o fetiță de 1 an și 4 luni, aflată pe bancheta din spate în autovehicul într-un scaun pentru copii. Ambele persoane rănite au fost transportate la spital pentru investigații medicale de specialitate. 

La testarea alcoolscop, rezultatul a fost negativ în ambele cazuri. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, se arată în comunicatul IPJ Galați. 

 

One thought on “O șoferiță și fiica de un an rănite și transportate la spital după ce autoturismul a intrat în impact cu două tiruri

  1. Buna ziua, vreau sa va spun despre accidentu care sa intamplat pe data de 13.04.2023.
    Doamna cu masina venea de pe varianta si mergea regulamentar pe banda doi,tirul venea cu viteza si a incercat sa o depaseasca pe linia continua dubla dar, veneau masini de pe contra-sens, tirul s-a redresat pe banda doi si a agatat-o pe doamna cu remorca din spate. In masina erau 5 persoane

Comments are closed.