Și-au pierdut libertatea după un conflict la cazinou

 

Doi bărbați cu vârstele de 29 și 23 de ani, din orașul Târgu Bujor, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și de tulburarea ordinii și liniștii publice, au fost reținuți ieri, 20 aprilie 2023, de către polițiști, pentru 24 de ore. 

Din cercetări s-a stabilit faptul că în cursul nopții de 17 spre 18 aprilie 2023, în jurul orei 00:15, în timp ce se afla în incinta unui cazinou din localitatea de domiciliu, bărbatul de 29 de ani i-ar fi solicitat unui bărbat de 41 de ani, din aceeași localitate, să îi împrumute o anumită sumă de bani. Întrucât a fost refuzat, l-ar fi agresat fizic lovindu-l cu pumnii și picioarele. 

Ulterior, în jurul orei 2:55, când persoana agresată a părăsit locația respectivă pentru a merge la adresa de domiciliu, ar fi fost urmărit de bărbatul de 29 de ani și de o cunoștință a acestuia, un tânăr cu vârsta de 23 de ani. La un moment dat, cel din urmă ar fi pulverizat asupra bărbatului de 41 de ani conținutul dintr-un spray iritant lacrimogen, pe motiv că sesizase organele de poliție. 

În cursul zilei de astăzi, cei doi bărbați vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor cu propunerea luării unei măsuri preventive față de aceștia, se arată în comunicatul IPJ Galați.