Zeci de medalii obținute de CS Neko-Me Tecuci la Cupa Sakura

 

În perioada 5-7 mai 2023, la Bucureşti s-a desfășurat Ediţia a IX a a trofeului Cupa Sakura la karate fudokan. Evenimentul a fost organizat de Chelsea Club Bucureşti şi ACKF – Asociaţia Cluburilor de Karate Fudokan din România.  

În competiție au fost înscriși 400 de sportivi, reprezentând 20 de cluburi din țară. Întrecerea a avut loc la Sala Polivalentă din Complexul Sportiv Dinamo Bucureşti.   

Clubul Neko-Me Tecuci a fost prezent la Fudokan Sakura Cup cu un lot de 24 de sportivi care au obținut 19 medalii de aur, 27 de argint și 8 de bronz, antrenorul sportivilor tecuceni fiind sensei Angel Doncea. Medaliații sunt: Doncea Aurelia, Nacu Daniela, Doncea Rareș, Nacu Maria, Mustață Ștefania, Fluture Cosmina, Stegaru Anamaria, Stegaru Dragoș, Lupu Robert, Mihalache Cosmin, Murgoci Vlad, Agapia Vlad, Stan Dragoș, Băltătescu Luca, Zlătaru Camelia, Ursu Gaia, Tătaru Daria, Apostu Maricel, Apostu Florin, Apostu Ștefan, Săvulescu Ciprian.  

Chiar daca nu au luat medalii, au avut o prestație excelentă și Ghenea Andrei, Ivașcu Mihaela și Milea Alesia. 

Urmează „CUPA NEKO-ME” ediția a VI-a la Tecuci, în perioada 9 – 11 iunie 2023, cu invitat de onoare Sensei Ilija Jorga 10 DAN, fondatorul stilului Fudokan. Competiția se va desfășura cu sprijinul Primăriei Tecuci și al câtorva sponsori. 

Felicitări sportivilor și antrenorului!