Arestat la domiciliu după ce a fost prins în flagrant delict 

 

Joi, 1 iunie 2023, în jurul orei 11:30, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești au depistat în flagrant delict un bărbat de 60 de ani, din comuna Ivești. Acesta a fost prins în timp ce sustrăgea mai multe bunuri dintr-o magazie, situată în curtea unei restaurant aflat în apropierea intersecției dintre DN 25 și DN 25A, la ieșirea din localitatea Hanu Conachi către municipiul Tecuci. 

Bărbatul avea asupra sa doi saci de rafie în care se aflau scule electrice și de bricolaj, care fuseseră depozitate în acel spațiu de angajații societății comerciale, care administrează acest restaurant. A fost efectuată cercetarea la fața locului, iar persoana depistată în flagrant delict a fost condusă la sediul Secției 3 Poliție Rurală Liești în vederea continuării cercetărilor și stabilirii întregii activități infracționale a acesteia. 

În urma audierilor și administrării materialului probator în dosarul penal întocmit pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, a bărbatului de 60 de ani. În ziua următoare, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Liești a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de acesta. 

După prezentarea la Judecătoria Liești, s-a luat măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile, se arată în comunicatul IPJ Galați.