A ajuns după gratii după ce a spart un lăcaș de cult

 

Joi, 15 iunie 2023, în urma activităților investigative și de cercetare efectuate de polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Orașului Berești, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, a fost identificat și depistat un bărbat de 45 de ani, din satul Comănești, comuna Cavadinești, județul Galați. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat dintr-un lăcaș de cult din localitatea de domiciliu. 

Din cercetări a reieșit faptul că în ziua de 13 iunie 2023, în jurul orei 16, bărbatul de 45 de ani ar fi pătruns prin efracție (forțarea ușii de acces și spargerea geamului) în biserica din satul Comănești, loc de unde ar fi sustras 140 de lei, bani proveniți din încasări, precum și o sticlă de ulei. Prejudiciul cauzat în urma acestei fapte a fost estimat la 400 de lei.  

În urma audierilor și administrării materialului probator polițiștii au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei în cauză, care a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Galați.  

Astăzi, 16 iunie, bărbatul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor cu propunerea luării unei măsuri preventive, trsnsmite IPJ Galați. 

 

You cannot copy content of this page