Biblioteca de Vacanță la Tecuci

 

Vacanța de vară vine în întâmpinarea micilor cititori din Tecuci cu ediția a VIII-a a Bibliotecii de vacanță. Mai exact, Biblioteca Municipală „Ștefan Petică” cu sprijinul Primăriei Municipiului Tecuci organizează în perioada 3 iulie 2023 – 29 august 2023 Biblioteca de Vacanță, program estival dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani, înscriși la bibliotecă. 

Suntem nerăbdători să dăm start unor noi aventuri în lumea cărților, să ne amuzăm cu povești noi, filme educative și jocuri interesante, de luni până joi, între orele 10 – 12. 

 Ne vom întâlni în Galeria Helios a bibliotecii, în Parcul Central Al.I. Cuza unde vor fi organizate activități variate dedicate copiilor, menite să le stimuleze curiozitatea, abilitățile practice, creativitatea și să le satisfacă nevoia de petrecere a timpului liber în moduri cât mai diverse. În paralel se vor desfășura și alte două programe, respectiv: Lecturi în Parc (căsuța cu cărți) și programul de voluntariat „Fii util! Implică-te!”. 

Înscrierile se fac la sediul Bibliotecii Municipale „Ștefan Petică” din strada Republicii, nr. 11. începând de luni, 19 iunie 2023. 

Vacanță plăcută la Bibliotecă! 

 

Biblioteca Municipală „Ștefan Petică” 

 

 

You cannot copy content of this page