Întreruperi în alimentarea cu energie electrică programate săptămâna viitoare

 

Compania Distribuție Energie Electrică România, Sucursala Galați, anunță mai multe întreruperi în furnizarea energiei electrice programate pentru următoarea perioadă. Sunt vizate localitățile Ghidigeni, Munteni, Matca, Corod, Ivești, Brăhășești, Drăgănești și Tecuci.  

Luni, 19 iunie 2023, între orele 9 – 15, alimentarea cu energie electrică va fi sistată în satul Ghidigeni din comuna cu același nume.  

Marți, 20 iunie, în intervalul orar 9 – 15, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă pe strada Ștefan cel Mare, cunoscută și ca Strada Mare, din Tecuci. 

Tot marți, între orele 9 -15, curentul va fi întrerupt în satul Munteni din comuna cu același nume, dar și în comuna Matca. În aceeași zi dar în intervalul orar 9 – 15.30 alimentarea cu energie electrică va fi sistată etapizat în satul Corod din comuna omonimă. 

Miercuri, 21 iunie, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă etapizat, între orele 9 – 15.30, în satul Munteni din comuna cu același nume. În aceeași zi, dar în intervalul orar 9 – 15, curentul va fi întrerupt în unele zone din comuna Matca. 

Joi, 23 iunie, alimentarea cu energie electrică va fi sistată între orele 9 -15.30 în satul Bucești din comuna Ivești. În aceeași zi, dar în intervalul 9 – 15, curentul va fi întrerupt în satul Munteni din comuna cu același nume. 

Vineri, 23 iunie, între orele 9 – 15, curentul va fi întrerupt în satul Brăhășești din comuna cu același nume. În aceeași zi, dar în intervalul orar 12.30 – 15.30, alimentarea cu energie electrică va fi sistată în satul Drăgănești din comuna omonimă.  

Se reamintește utilizatorilor casnici, și nu numai, faptul că la nivelul județului sunt implementate mai multe proiecte de modernizare a rețelelor de joasă tensiune. În funcție de condițiile meteo, exceptând zilele de weekend și cele de sărbătoare legală, întreruperile pot fi reprogramate pentru ziua următoare.