Întreruperi în alimentarea cu energie electrică programate în Țepu, Matca și Munteni

 

Compania Distribuție Energie Electrică România, Sucursala Galați, anunță mai multe întreruperi în furnizarea energiei electrice programate pentru următoarea perioadă. Sunt vizate comunele Țepu, Matca și Munteni. 

Luni, 3 iulie 2023, alimentarea cu energie electrică va fi sistată în intervalul orar 9 – 12 pe strada Ștefan cel mare din comuna Țepu. În aceeași zi, dar între orele 12.30 – 15.30, curentul va fi întrerupt în satul Țepu de Jos din comuna Țepu. 

Marți, 4 iulie, între orele 9 – 15, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în unele zone din comuna Matca. 

Miercuri, 5 iulie, curentul electric va fi întrerupt în intervalul orar 9 – 15 în satul Munteni din comuna cu același nume.  

Joi, 6 iulie, alimentarea cu energie electrică va fi sistată între orele 9 – 15 în anumite zone din comuna Matca. 

Vineri, 7 iulie, în intervalul orar 9 – 17, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă în satul Munteni din comuna cu același nume.  

Se reamintește utilizatorilor casnici, și nu numai, faptul că la nivelul județului sunt implementate mai multe proiecte de modernizare a rețelelor de joasă tensiune. În funcție de condițiile meteo, exceptând zilele de weekend și cele de sărbătoare legală, întreruperile pot fi reprogramate pentru ziua următoare.