Agresorul și-a pierdut viața într-un accident rutier

 

Vineri, 28 iulie a.c., la ora 3.25, Secția 5 Poliție Galați a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Galați o femeie este căzută la pământ, posibil victimă unei agresiuni.  

Din cercetări a reieșit că pe fondul consumului de alcool femeia, de 28 de ani, ar fi avut un conflict cu soțul ei, de 33 de ani.  

Acesta i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor – înțepător. Persoana vătămată a fost preluată de către un echipaj de ambulanță și transportată la Spitalul Județean Galați, pentru acordarea de îngrijiri medicale.  

După ce ar fi agresat-o pe soția lui, bărbatul ar fi plecat cu un autoturism către vama Giurgiulești. Pe fondul neatenției, a intrat în coliziune cu o autoutilitară cu remorcă, ce era staționată, în urma impactului, bărbatul pierzându-și viața. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, urmând ca, după examinarea medico-legală, să se stabilească încadrarea juridică a faptei, transmite IPJ Galați. 

 

sursa foto: Pro Fm