Lucrările de apă și canalizare au ajuns într-un impas – FOTO

 

Săpăturile făcute de firma Rotary pe străzile din Tecuci au dus municipiul în urmă cu zeci de ani, punând la grea încercare nervii contribuabililor tecuceni și nu numai. Lucrările au loc în cadrul unui contract dintre firma amintită și Apă Canal SA Galați. 

În anul 2020, reprezentantul Rotary a sunat în redacţie pentru a ne asigura că lucrările din municipiul nostru vor fi finalizate şi Tecuciul va deveni o metropolă. În intervenția sa, angajatul Rotary nu a precizat dacă lucrările vor fi încheiate peste un an, doi, sau zece. 

 Astăzi, 3 august 2023, am luat pulsul lucrărilor care se desfășoară în Tecuci pe străzile Cloșca, G-ral Ioan Dragalina, Vasile Conta, Matei Basarab și 1 Decembrie 1918. În timp ce străzile administrate de municipalitate se îndreaptă cu pași hotărâți în această direcție, străzile preluate în urmă cu câțiva ani de Apă Canal Galați sunt departe de ceea ce s-ar putea numi metropolă. 

Așa cum se poate observa și în imagini, în jurul orei 10.30, pulsul era inexistent. Străzile purtau însemnele lucrărilor de mântuială, iar pe strada Vasile Conta utilajele erau abandonate de către muncitorii refugiați pe lângă garduri.