Ploaia și furtuna au făcut ravagii la Tecuci

 

Duminică, 6 august 2023, în jurul orei 18, s-a dat alarma la Tecuci. Ploaia și furtuna abătute peste oraș au pus la grea încercare tecucenii, atât simpli cetățeni cât și pe toți cei implicați în remedierea problemelor apărute. 

Iar problemele nu au fost puține. Acoperișuri smulse de vânt, copaci culcați la pământ, străzi și curți inundate, cablurile de alimentare cu energie electrică rupte, străzi și cartiere rămase fără curent. Un prim bilanț relevă peste 40 de copaci doborâți, trei autoturisme avariate, trei acoperișuri smulse etc.  

Persoanele implicate în remedierea situațiilor au fost copleșite de amploarea pagubelor rămase în urma furtunii, liniile telefonice de urgență, ale Primăriei și Electrica primind sute de apeluri. După patru ore de la declanșarea intervențiilor pe străzile tecucene echipele se aflau pe teren. 

În același timp, alte și alte situații rămase de remediat erau semnalate pompierilor, lucrătorilor de la Electrica, angajaților din administrația locală. Primarul municipiului era prezent pe teren, dând asigurări tecucenilor că problemele vor fi rezolvate în cel mai scurt timp.  

 

You cannot copy content of this page