Ești membru PSD și votezi cu administrația locală? Rămâi fără pâine

 

Valentina Kramer execută ordinele lui Fotea și Gavril 

Odată cu instalarea în fruntea Spitalului din Tecuci a Valentinei Kramer, unitatea medicală a devenit un loc al răfuielilor personale alimentate de ambiții politice, totul sub atenta supraveghere a lui Costel Fotea și Claudiu Gavril. Culmea, doi oameni aflați în fruntea administrației județene care ar trebui să se preocupe de cu totul altceva, nicidecum de jocuri de culise și epurări politice pe principiul „cine nu e cu noi e împotriva noastră”.  

La spital scandalurile se țin lanț, atmosfera de lucru este extrem de tensionată, iar cei care cad victime sunt pacienții din Tecuci și din comunele învecinate care vin să se trateze. Valentina Kramer se face că nu vede și continuă să alimenteze debandada, singura ei misiune fiind răfuiala și găsirea tuturor căilor de a scăpa de toți cei care nu se înregimentează la comanda PSD. Ultima decizie, în fapt o „găselniță”, a declanșat un imens scandal în rândul asistentelor, unele dintre ele cu vechime considerabilă în spital. Organizarea unui nou concurs (sic!) nu ascunde altceva decât intenția Valentinei Kramer de a da afară o asistentă cu vechime, care ocupă acest post în urma unui concurs. 

Motivul este unul halucinant: doamna în cauză este soția unui consilier local PSD, care a nesocotit linia trasată de Fotea și Gavril și a votat pentru proiectele actualei administrații locale. Surse din cadrul spitalului ne-au confirmat că Valentina Kramer caută să o îndepărteze din spital și pe o doua asistentă, consilier local PSD care, de asemenea, a votat pentru dezvoltarea Tecuciului.  

Valentina Kramer, de la Piață la Spital, în urma unui concurs cu serioase semne de întrebare 

Deși nu o recomandă mai nimic pentru a ocupa un post atât de important, Valentina Kramer a fost instalată în această funcție, după ce, anterior, a condus SC Piețe Prest TEC SRL, cu sprijinul UIPT și PSD Tecuci. Scandalurile s-au ținut lanț și acolo pe perioada mandatului, iar rezultatele manageriale au fost mai mult decât modeste.  

În aceste condiții, întrebarea legitimă care se pune este cum de a fost posibil ca de la Piață să ajungă să conducă Spitalul „Anton Cincu”, un post cu responsabilități infinit mai mari? Răspunsul se află tot în curtea PSD, care ar trebui și să răspundă cum de în Tecuci se știa cu mai bine de o lună înainte de organizarea concursului că acesta va fi câștigat de nimeni altcineva decât de Valentina Kramer.  

Concurs cu dedicație pentru Liliana Cambanache, fruntaș PSD? 

Dacă actualul manager nu are nicio problemă în a-i da afară pe cei care nu se aliniază ordinelor lui Fotea și Gavril, când se pune problema sprijinirii colegilor loiali de partid lucrurile stau taman pe dos. Rețeta este aceeași: concursuri cu dedicație. Surse din interiorul Spitalului „Anton Cincu” ne-au confirmat că în spital deja se știe că pe un post de șef de birou pentru care, chipurile, se va organiza concurs, va fi instalată Liliana Cambanache, consilier județean PSD.  

Om cu state vechi în partid, Cambanache este genul care nu mișcă în front și ascultă orbește de Costel Fotea și Claudiu Gavril, mai ales că-și dorește să candideze din nou. Iar întrebarea care li poate adresa celor doi este cât timp vor mai mima respectarea legii și când vor înceta cu manipulările și jocurile politice? Firește, ne îndoim că vor răspunde. 

 

One thought on “Ești membru PSD și votezi cu administrația locală? Rămâi fără pâine

Comments are closed.