Doi bărbați au ajuns în spatiile gratiilor. Unul de la Tecuci, celălalt de la Umbrărești

 

Vineri, 8 septembrie 2023, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Tecuci – Biroul Investigații Criminale împreună cu cei din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești au pus în executare două mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Mandatele au fost emise de Curtea de Apel Galați la data de 7 septembrie 2023, pentru doi bărbați cu vârstele de 23, respectiv 47, întrucât nu au respectat condițiile arestului la domiciliu.  

Aceștia sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și de efectuarea neautorizată de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive în formă continuată. 

Primul a fost depistat la o adresă pe raza municipiului Tecuci, iar cel de-al doilea la adresa de domiciliu situată pe raza comunei Umbrărești, din județul Galați, transmite IPJ Galați. 

Cei doi bărbați au fost preluați de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Galați – Biroul Urmăriri, iar apoi au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Galați.