S-a răsturnat încercând să evite un accident. Două persoane transportate la spital

 

Marți, 31 octombrie 2023, la ora 7.49, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat prin apel 112 privind faptul că pe bulevardul Marea Unire din Galați a avut loc un accident rutier în urma căruia două persoane au fost rănite.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați s-a stabilit faptul că un bărbat cu vârsta de 26 de ani, din Galați, conducea un autoturism pe bulevardul menționat. Atunci când a ajuns în zona Grădina Botanică, ar fi surprins și accidentat două femei, cu vârstele de 48 și 46 de ani, ambele domiciliate în localitatea I.C. Brătianu din județul Tulcea, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

Încercând să evite accidentarea celor două femei, bărbatul ar fi tras brusc de volanul autovehiculului. Autoturismul a lovit parapetul de protecție aflat pe marginea străzii în direcția sa de deplasare, după care s-a răsturnat pe carosabil.

Victimele au fost preluate și transportate de echipaje de la ambulanță la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.

Polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului și au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, transmite IPJ Galați.