Omor din gelozie. Autorul a dispărut

 

Vineri, 27 octombrie 2023, pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi s-a înregistrat o cauză penală în cadrul căreia se efectuează cercetări cu privire la infracţiunea de omor, săvârşită asupra unui membru de familie.  

Prin ordonanţa din data de 29 octombrie, procurorul a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva unui inculpat în vârstă de 52 de ani sub aspectul săvârşirii infracţiunii menţionate.  

Din cercetări a reieșit faptul că vineri, 27 octombrie, în jurul orei 16, pe fondul geloziei şi al consumului de alcool, aflându-se la locuinţa sa din localitatea Cerţeşti, judeţul Galaţi, inculpatul i-ar fi aplicat concubinei sale multiple lovituri cu un fier striat în zona capului, cauzându-i leziuni incompatibile cu viaţa.  

Până la acest moment, presupusul autor nu a fost găsit de organele de urmărire penală, acesta sustrăgându-se, fiind realizate în ultimele zile ample căutări de către organele de poliţie, urmând ca acestea să fie continuate şi realizate prin toate mijloacele prevăzute de lege, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi.