Fotbaliștii ACS ROT Tecuci au urcat pe podium la Vaslui

 

Competiția internațională Turneul Tigrilor a avut loc ieri, 1 Decembrie 2023. Întrecerea aflată la Ediția a IV-a s-a desfășurat la Liceul Tehnologic „Ion Mincu” din Vaslui. 

 La startul competiției organizată de Sporting Tigers Vaslui s-au aliniat peste 35 de echipe de juniori de la cluburi sportive din țară. Potrivit organizatorilor, peste 400 de juniori s-au distrat și s-au bucurat de fotbal. 

Clubul Sportiv ROT Tecuci a participat la acest turneu cu două echipe, Grupa 2014 și Grupa 2015, antrenate de prof. Constantin Mihalcea. Ambele echipe au participat la Categoria 2014.

Grupa 2014 a jucat finala cu Juniorul Suceava și a pierdut cu 1-0. Grupa 2015 a terminat competiția cu o victorie, două meciuri la egalitate și o înfrângere. 

 „A fost o zi grea, lungă, o experiență plină de emoții, bucurii și clipe de extaz trăite la maxim, iar la sfârșitul turneului am fost din nou pe podium. Am muncit din greu în fiecare joc, cu tot sufletul, fiecare minge disputată și fiecare gol marcat fiind rezultatul eforturilor constante. Felicitări tuturor copiilor pentru determinarea și ambiția cu care au reprezentat echipa noastră!”, a declarat la sfârșitul turneului prof. Constantin Mihalcea, antrenorul ACS ROT Tecuci. 

Felicitări!